SUŠENÉ PLODY, OŘECHY, SEMENA
Momordika hořká (tykvor hořký, hořká okurka, hořký meloun). ...
Patří mezi vůbec nejstarší užívané ovoce tradiční čínské ...
Nakládaný zázvor je typickou přílohou pro oblíbené japonské ...
Přírodní oranžovo-červené potravinářské barvivo, koření. ...
V asijské ale i francouzské a orientální kuchyni se běžně ...
Korejské Kimchi - Čínské kořeněné kvašené zelí, který se ...
Rozinky černé sušené ve stínu.
Chuť této hořčice je vyvážená mezi kyselostí, ostrostí a ...
Jsou ideální možností na ozdobu moučníků s kaštanovou ...
Vysoký obsah vitamínů a organických kyselin, plody mají ...
Tamarind patří do čeledi Fazolovitých a je to původně ...
Semena bazalky se používají v asijské kuchyni jako ...
Čerstvá malinová dezertní omáčka s obsahem ovoce 80%. ...
Na ochucení a obarvení pokrmů přírodní zelenou barvou. ...
Využití má nejen v kuchyni, ale i v léčitelství. Mletá ...
Fenykl je všeobecně považován za nejzdravější koření.
Kandované pomerančové kostky. Oranžát má jasně až tmavě ...
Chuť: slaná mírně, příjemně ovocná s nádechem chilli, závěr ...
Ovocné pyré z bergamotu. Intenzivní barva a autentická ...
Dužina se může pojídat čerstvá, vařená, sušená, zavařená ...
Chlazená potravina. Chutí a vůní připomíná čokoládu a lesní ...
Dochucení zeleniny a salátů, pro všechny rybí pokrmy, dipy, ...
Limetka je hojně používaná do koktejlů (např. Cuba Libre, ...
Pyré Acai, 100% ovoce, neslazené.
Krátce ohřáté je lze podávat jako doplněk ke zvěřině a ...
Mladý Jackfruit je ideální do pánve wok.
Křenový prášek, podobný wasabi, světle zelený, nová ...
Vegetariánský jedlý papír z červené řepy.